Calatorie in Bucuresti

Romania este o tara care din punct de vedere al reliefului este foarte complexa . Muntii Carpati cu statiunile de ski, zonele balneoclimaterice, Marea Neagra cu minunatele plaje si statiuni, Delta Dunarii si numeroase orase importante pe harta tarii , precum : Sibiu, Brasov, Constanta, Cluj si nu in ultimul rand Capitala Romaniei – Bucurestiului.

Daca vara aceasta ati planuit o excursie in Bucuresti, este o destinatie perfecta. Bucurestiului este destinatia ce imbina perfect toate elementele unei vacante reusite. Muzee, parcuri naturale si parcuri de distractii, teatre, restaurante si cluburi vestite vor crea o vacanta ideala.

Cu ce ajungeti in Bucuresti? Sunt multiple variante : trenul potrivit pentru tineri , ofera si discount; avionul, autocarul si masina personala. In cazul in care sositi cu masina este bine sa va informati daca hotelul in care veti sta are o parcare proprie, pentru ca in Bucuresti spatiile de parcare din centrul orasului sunt limitate.

Unde veti sta in Bucuresti ? Sunt foarte multe spatii de cazare , hoteluri, moteluri, apartamente, hosteluri. In functie de bugetul pe care doriti sa il alocati puteti alege intre hoteluri de 2 stele pana la hoteluri de 5 stele. La fel si in cazul zonei , hotelurile din centrul orasului au un tarif putin mai ridicat, ca alternative sunt disponibile hoteluri langa Gara de nord, hoteluri in baneasa sau chiar hoteluri in Otopeni si in diferite cartiere din Bucuresti, usor accesibile.

In alegerea locatiei de cazare puteti consulta diferite oferte speciale pe care hotelurile le propun pentru rezervarea din timp sau pe mai multe nopti.

Puteti apela la o agentie de rezervari, cum este hotel-bucuresti.com, acestea avand in portofoliu toate unitatile de cazare cu tarife speciale, si astfel veti fi indrumati in alegerea hotelului potrivit cerintelor pe care le aveti.

Ce puteti face in Bucuresti? Daca aveti si copii puteti merge la Gradina Zoologica, Gradina Botanica sau la Circ. In oras sunt numeroase teatre pentru copii, incepand de la 3 ani. Terra Parc este cel mai modern parc de distractii din Bucuresti. De luat in calcul sunt si muzeele. Printre cele mai importante se numara : muzeul Antipa, Muzeul Satului, Muzeul de Istorie.

Parcurile bucurestene sunt foarte frumos amenajate si propun o serie de activitati distractive pentru cei mici, si nu numai! Inca din 1806, Herastrau este cel mai mare parc din Bucuresti, avand o suprafata de 110 hectare. Aici va puteti plimba cu barca sau cu vaporasele, lacul avand o intindere mare . Bicicleta este potrivita pentru un tur al parcului. Va recomandam sa luati parte la un spectacol organizat in cadrul teatrului de vara. O alta atractie a parcului este expozitia Reef Aquarium, un spatiu unic in Bucuresti unde puteti vizita numeroase specii de pesti exotici, rechini, pisici de mare, caluti, meduze si corali.

Un alt parc renumit din Bucuresti este Cismigiu. Aici vara se pot hrani lebedele, puteti admira minunata gradina a trandafirilor si va puteti relaxa in Foisorul Fanfarei.

Cu siguranta vizita in Bucuresti va fi placuta, si veti dori sa reveniti ori de cate ori aveti ocazia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu