Idei pentru o petrecere de nota 10

Vreti  sa dati o petrecere si nu stiti de unde sa incepeti pentru ca aceasta sa fie o adevarata reusita? Ei bine, atunci trebuie neaparat sa va faceti o lista pentru a nu rata nici un element al petrecerii. Bineinteles ca primul element sunt chiar invitatii, asadar trebuie sa incercati sa invitati numai persoane cu care va intelegeti penru ca petrecerea sa fie una plina de voie buna.
Mai apoi trebuie sa aveti grija de toate celelalte elemente clasice pentru orice petrecere si veti ajunge la cea din urma etapa, distractia. Distractia este cea care face defapt ca toata petrecerea sa fie una reusita, asadar acest element nu trebuie scapat din  vedere.
Muzica este pe locul intai, deoarece o petrecere la care nu este muzica de calitate si de toate gusturile pentru a multumi pe cat posbil pe toata lumea, nu este o petrecere reusita. In al doilea rand, entertainment-ul care trebuie asigurat de catre persoanele din grupul dumneavoastra care stiu sa se faca placute de toata lumea.
O metoda prin care se poate aduce zambetul pe buze si prin care toti invitatii se pot destinde sunt bancurile. La o petrecere bancurile sunt cu mult mai gustate fata de alte situatii deoarece acolo atmosfera este alta, este o atmosfera in care distractia vine din partea tuturor nu doar din parea unor anumiti membrii dintr-un grup. Asadar, o persoana carismatica, plina de viata, poate lua cuvantul si poate spune cateva bancuri, axate pe mai multe domenii pentru a nu plictisi.
Bancurile tari au capacitatea de a face oamenii sa zambeasca, de a binedispune in orice situatie, de a starni rasul si de a detasa. Fie ca le cititi, fie ca le auziti de la cineva, bancurile vor fi mereu amuzante indiferent de felul lor.
Bancurile sunt intr-adevar un mod de viata, un ajutor pentru toti cei care isi dores ca isi recapete vitalitatea si pofta de viata! Categorii principale de bancuri sunt peste cincizeci..dintre care cele mai raspandite sunt bancurile cu Bula, bancurile cu Alinuta, cele deocheate sau cele seci. Cele seci insa nu au acelasi succes la toata lumea. Unii vor rade pe saturate..altii nu vor intelege nimic. Desi la petreceri, mai ales dupa ce petrecerea e in toi, de regula orice banc trezeste hohote de ras.
Exemplu de banc sec pentru dezmortire atmosfera:
- Alo?
- Da!
- Institutul internaţional de astrofizica nucleară, prospecţiuni intergalactice, studiul quasarilor şi determinarea universurilor ciclice cu structura total toroidală?
- Da, noi suntem!
- Cu Gheorghe de la cazane, vă rog.

Il puteti folosi acesta pentru “testarea terenului”. Daca totul e in regula, dati-le drumul bancurilor seci!

Deasemenea, tot pentru o atmosfera calda puteti incerca si metoda pedepselor pentru sarbatorit in cazul in care este o zi de nastere  sau pe cea a jocurilor cu pedepse care devin de doua ori mai interesante intr-o astfel de situatie.
In concluzie, partea de distractie trebuie presarata cu momente diverse pentru ca petrecerea sa fie catalogta ca fiind una dintre cele mai reusite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu