Anul adidasilor pentru alergat

Este oficial anului pantofilor sport New Balance. Acest come back in moda ma duce cu gandul ca este de fapt anul in care adidasii clasici pentru alergat revin in moda.

Obisnuiam sa-i vedem in debaraua tatei, obisnuiam sa ii numim vintage, insa astazi revin si castiga tot mai mult teren pe segmentul adidasi barbati. Si nu degeaba, caci adidasii pentru alergat imbina la modul ideal confortul cu stilul sportiv. Iar mai nou au facut diferenta si in moda strazii, ca si pe podiumurile de moda. La fel ca si femeile, barbatii au invatat sa asorteze adidasii de alergat cu orice tip de tinuta, de la trening la sacou, de la pantaloni scurti la blazer cu nasturi si tricouri simple si jeans, de la pantaloni skinny pana la glezna la jeansi straight cut. Culorile care au dominat tendinta de revenire a acestui tip de adidasi barbatesti au fost culorile tari. Nu de putine ori am vazut barbati aratand extrem de cool intr-o pereche de Nike-uri retro sau un consacrat New Balance rosu sau albastru, galben sau verde. Daca a fost ceva revolutionar legat de moda barbatilor in ultimul an aceasta a fost noul stil casual, in care adidasii de alergat au devenit vedeta incontestabila. Marile site-uri cu incaltaminte online, la fel ca si marile magazine din intreaga lume, au pus pe prima pagina sau in vitrine noua gaselnita, au asortat pantofii sport cu tinute dintre cele mai extravagante doar pentru a imprima o idee clara despre ceea ce reprezinta exact acest come back.

Va mai tine acest trend? Poate ca da, mai ales ca nici moda feminina nu este straina de el… Este el un look care tine de stil sau mai degraba de trend? Daca intrebati stilistii care lucreaza de ani de zile cu stilul si eleganta, vor spune ca nu are nimic de-a face cu stilul, fiind un hibrid ciudat. Insa este clar ca este un trend ce cucereste, si se adapteaza in mod diferit unor personalitati diferite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu