Lucruri pe care nu ar trebui sa le faca niciodata o femeie

1.    Tatuaje.

Tatuajele obisnuiau sa fie purtate de soldati, marinari, mafioti sau rock-eri. Intre timp acestea au devenit la moda. Clasele sociale de mijloc au inceput sa le poarte. Din pacate odata ce ai facut acest pas este destul de greu sa scapi de una asemenea semn. Pentu o anumita categorie de persoane tatuajele par “cool”. Pentru altii reprezinta graffiti pe templul sufletului. Acestea ar marca cu siguranta femei dintr-o clasa sociala mai joasa. De asemenea reprezinta o modalitate pentru autoritati de a identifica persoane care au comis infractiuni. Acelasi lucru se aplica si in cazul piercing-ului. Cu tatuaje si piercing-uri reusesti sa primesti o anumita eticheta din partea oamenilor inainte de a avea ocazia sa-i cunosti.

2.    Suvite si dungi.

Esti blonda sau bruneta? Hotaraste-te! Acestea poate aratau neobisnuit in urma cu 10 ani. Acum arata comun. Nu toti domnii prefera blondele. Un par lung, sanatos de culoare intunecata este o noutate apreciata in zilele noastre. Este adevarat ca blondele se distreaza mai mult. Cei mai multi oameni de pe planeta insa, au parul inchis la culoare. O persoana care nu este blonda natural dar are totusi parul vopsit blond, arata interesant.

3.    Cercei rotunzi foarte mari.

Sunt cu siguranta parte din garderoba unei tiganci. Deci este ok daca esti una. Aceste accesorii sunt suspect de populare. Adauga si asta la trasaturile de mai sus si vei obtine un stil neatragator.

4.    Cheful de a consuma alcool.

Cheful de a consuma alcool, tipetele ascutite si cazutul pe strada poate fi hilar daca tu esti persoana care ofera tot spectacolul. Daca esti spectator, lucrurile nu mai par la fel de amuzante.

5.    Injuratul.

Prietenii tai, barbati, s-ar putea sa gaseasca acest lucru amuzant, in fata ta. Cand se gandesc in particular lucrurile nu mai stau asa. Injuratul frecvent este un alt semn de depresie sau furie. Este neatractiv. Cu cat o faci mai des cu atat ti se va imprima mai bine in subconstient.

6.    Implanturi mamare.

Acestea arata ok de la distanta. Facand comparatia cu o pereche de sani natural insa, arata cel putin ciudat. In comparatie cu sanii naturali ar fi ca un transexual pe langa o femeie frumoasa. Nu sunt nici pe departe la fel de atragatori ca cei naturali. Facem aceasta comparatie fara macar sa mai luam in considerare complicatiile medicale care pot aparea pe termen lung. Unii barbati prefera sanii mici. Frumusetea este o chestiune de proportii. Unele femei sunt insa obsedate de aspectul fizic si nimic nu le multumeste.

7.    Lipsa sprancenelor.


Mai intai sunt smulse pana nu mai ramane aproape nimic, apoi sunt tatuate sau desenate inapoi. Si asa este mai bine? Poti ajunge sa arati ciudat, chiar ca un clovn. Pierderea parului sugereaza boala. Sa iti smulgi propriul par este des un semn de afectiune mentala. Fetelor, incetati! Nu incercati sa infrumusetati ceva ce natura v-a oferit deja pentru a va face sa aratati bine.

Nota importanta: Vor fi si persoane care te vor incuraja sa incerci lucrurile expuse mai sus. Nenorocirea adora compania, iar unii vor fi incantati de faptul ca voi nu faceti decat sa va injositi. Fii propria ta conducatoare! Fii puternica, urmeaza-ti deciziile si creaza-ti propriul tau destin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu