Inchiriaza masini fara limita de kilometri

Unele dintre cele mai frecvente intrebari pe care si le pun oamenii inainte de a inchiria o masina este aceea despre numarul de kilometri pe care ii pot parcurge cu masina inchiriata si daca firmele de inchirieri auto aplica taxe suplimentare in functie de numarul de km parcursi.

Vestea buna este ca aceasta practica nu mai este la fel de raspandita ca in anii precedenti. Inchirierea unei masini in majoritatea locurilor din tara include un numar nelimitati de kilometri pe care ii poti parcurge. Firmele se intrec in oferte de inchirieri masini fara limita de km, astfel ca daca alegi o asemenea de oferta, poti calatori cat vrei si unde vrei fara alte taxe suplimentare si prin urmare vei scapa de un mare stres atunci cand vei pleca la drum. Asa ca, daca ai de facut un drum lung, poate o vacanta prin toata tara impreuna cu prietenii sau familia, nu mai sta pe ganduri, apeleaza la o firma de inchirieri auto si alege-ti una dintre ofertele cu un numar nelimitat de km.

O astfel de oferta vei gasi la cei de la www.rpdrentacar.ro unde, pe langa faptul ca beneficiezi de un numar nelimitat de kilometri, pretul unei oferte va include taxa de drumuri (vigneta), asigurari (CASCO si RCA), TVA-ul si serviciul de asistenta rutiera (pretul pe zi scazand proportional cu perioada pe care o alegi ca sa inchiriezi autoturismul). Ofertele sunt valabile pentru o gama foarte mare de autoturisme, si astfel vei putea sa iti alegi ce masina ti se potriveste pentru a putea da sens tuturor excursiilor tale fara sa stai sa astepti alte mijloace de transport care sa te duca in locul dorit. Astfel vei face o economie de timp si bani. De asemenea, beneficiezi si de tot confortul pe care ti-l doresti pentru o vacanta perfecta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu