O casa pentru fiecare

Am observat in ultimii ani, cum din ce in ce mai multe persoane si-au schimbat optiunile in ceea ce priveste alegerea unei locuinte. Se constata o crestere a numarului de detinatori de case, ceea ce nu poate decat sa fie un aspect pozitiv pentru cei care activeaza in domeniul vanzarilor. 

Piata e impanzita de anunturi cu “vanzari case”, oferta este una diversificata si generoasa. Fiecare dintre noi isi poate achizitiona o casuta in functie de veniturile pe care le genereaza, se gasesc pentru toate buzunarele si gusturile, de la cele cu o constructie moderna pana la cele cu arhitecturi impresionante. Asta ii determina pe multi sa renunte la apartamentul in care locuiau pentru a se muta intr-o casa, ce le ofera mai mult spatiu, mai multa libertate si o gradina pe care o pot aranja dupa bunul plac si in care copii lor se pot juca in voie. E un fel de intoarcere la origini, la modul in care se traia odata si de ce sa nu recunoastem ca oamenii erau multi mai sanatosi si relaxati inainte. Isi cresteau in gradina din curte propriile legume, aveau grija si de cateva animale si pasari si in acest mod aveau si mancarea asigurata pe langa acoperisul de deasupra capului. Astazi totul este mult mai la indeamana, insa nu la fel de sanatos. Traim in apartamente mici, ne certam cu vecinii care se trezesc uneori sa foloseasca bormasina la ore neadecvate, ne cumparam legumele de la supermarket si suntem mult prea stresati.

In mod clar as alege sa locuiesc la casa, inainte respingeam complet aceasta idee, insa acum o vad ca fiind alegerea ideala. Poate ca am inceput sa ma maturizez si sa vad lucrurile altfel, iar o casa imi da senzatia de stabilitate si siguranta. E ceva statornic, ceva ce iti apartine doar tie si familiei tale si nu trebuie sa imparti cu nimeni nici macar un perete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu