Unde mergem de Craciun in 2013?

Un oras inteligent nu lasa niciodata ca prezenta naturala a renilor, fundalurile de zapada si aparitiile cu Mos Craciun sa se risipeasca. Un astfel de decor il intalnesti in Napapiiri, in Laponia, un loc cu conditii excelente pentru petrecareti, unde fanteziile de Craciun abunda. Regiunea are doua parcuri tematice majore: satul lui Mos Craciun, un parc popular de distractii care atrage familii din toata Europa si Santa Park, care este orientat mai mult spre copii, cu sculpturi de gheata impresionante si magazine imense cu suveniruri. Cu siguranta nu exista niciun loc ca acasa de sarbatori, dar exista locuri de vizitat de Craciun, cum ar fi Napapiiri, ce ofera o experienta a sarbatorilor de iarna care pot rivaliza cu orice.

Vrei mai mult decat o abordare invechita a preocuparilor tale de vacanta? Rezerva un bilet petru Amsterdam, tara in care s-a nascut insusi Mos Craciun. Celebrarea olandezilor de Craciun este o afacere bifurcata: pe 5 decembrie Sinterklaas aduce cadouri tuturor copiilor buni, iar de Craciun, insusi batranelul cu barba, imbracat in rosu si cu un sac in spate, vine sa lase sub brad o sumedenie de cutii pline cu bucurii. Este combinatia perfecta pentru a petrece cele mai bune vacante.

Cand orasul este cunoscut ca “Orasul Luminii”, exista o anumita reputatie de mentinut. In niciun moment acest lucru nu este mai important sau mai evident decat in timpul sarbatorilor de Craciun, atunci cand siruri de lumini albe, in toate formele lor, lumineaza bulevardele si strazile principale.

Exista multe orase si in Germania in care cladirile, decoratiunile si pietele din centrul lor creeaza un vibe irezistibil Craciun. Cologne este un oras mare pentru familii si este, de asemenea, destul de romantic. O ceasca de Glühwein fierbinte, un vin fiert care incalzeste pana si cele mai incapatanate frisoane de Craciun si o plimbare printre tarabele din piete, care ofera o gama larga de cadouri, produse alimentare si articole de vacanta, este mai mult decat iti poti imagina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu